Сулейман Диаби – на просмотре у “Карпат”

В останньому спаринг-матчі «Карпат» у Туреччині єдиним голом у ворота «Томі» відзначився потенційний новобранець львівського клубу, 21-річний Сулейман Діабі.

Минулого літа івуарійський нападник вже пробував зарекомендувати себе, провівши товариський матч у футболці «Карпат» проти харківського «Металіста» (2:1 – Фещук (2) – Девіч), однак розпочав чемпіонат у першій лізі в складі «Кримтеплиці». Ось яку характеристику Сулейману Діабі дав президент кримського клубу Олександр Васильєв:

«Діабі — хороший футболіст! Але поки він вимагає індивідуального підходу. Він значно додав порівняно з початком 2008 року. Йому, звісно, заважає мовний бар’єр, і, можливо, присутність ще одного франкомовного легіонера допомогла б йому швидше адаптуватися в команді. Наш Сулейман — тонка натура, і щоб розкрити його природний футбольний дар, потрібен непростий ключик, тут звичайними методами не вийде.

Іноді нам вдавалося використовувати його потенціал на всі сто, іноді не дуже. Проте він суттєво вплинув на розвиток команди. Про те, що він може грати на серйозному рівні, свідчить кубкова зустріч із “Дніпром” — досвідчений захисник Шершун, який наглядав за ним, не зміг упоратися з нашим легіонером, і хоч Сулейманові не вдалося забити, він завдав суперникові чимало клопоту.»

Источник: Официальный сайт ФК “Карпаты” (Львов)

Новости партнеров

Комментарии: