«Карпаты» вернулись со сборов

У четвер літак з Відня приземлився у львівському аеропорті. Карпатівці вийшли з нього з усмішками – в Угорщині погода була геть погана. Саме через погоду, нагадаємо, і довелося скасувати перший спаринг проти польської “Полонії”.

Також під загрозою зриву був матч проти “Халадаша”. Спершу його планували провести на основному стадіоні, але через зливу гра відбулася на запасному. Це, однак, не завадило карпатівцям перемогти.

“Ми могли забили ще три-чотири голи, але в цілому реалізацією моментів я задоволений” – каже головний тренер “Карпат” Олег Кононов. “Задоволений я і новими гравцями. Тлумак і Мартищук добре попрацювали, що не дивно – вони ж конкуренти. Вписався в ігрову модель Артем Федецький. Непогано зарекомендував себе Максим Лісовий. Наразі він у нас на оглядинах. Є ще час, аби прийняти остаточне рішення” – резюмував наставник “зелено-білих”.

До речі, Артем Федецький теж не приховував задоволення: “Враження від зборів у мене найкращі, ми добре попрацювали”. За словами новачка, йому байдуже на якій позиції грати – в Угорщині тренер використовував його на правому фланзі захисту та у центрі.

А от гра в обороні для Ігоря Худоб’яка – новинка. Щоправда, лише експериментальна. “Кілька оборонців зазнали ушкоджень напередодні останнього спарингу з ФК “Ростов”, тож довелося мені зіграти в захисті. Трохи “начудив” – через мене призначили пенальті”, – пожартував Ігор.

Гравці команди отримали один вихідний, а потім продовжать підготовку до чемпіонату.

Источник: Официальный сайт ФК “Карпаты” (Львов)

Новости партнеров

Комментарии: