Отбор ЧМ-2010. Латыши рассудят Украину и Андорру

Суддівський комітет ФІФА визначив арбітрів, котрі обслуговуватимуть відбірний поєдинок ЧС-2010 Україна − Андорра, що відбудеться 5 вересня в Києві на стадіоні “Динамо” ім. Валерія Лобановського (початок − о 17.00).

Латвійська Феміда

Обслуговуватиме матч латвійська бригада суддів, яку очолить Андрейс Сіпайло. Допомагатимуть йому Арніс Лемкінс і В’ячеславс Коганс, четвертий арбітр − Вадим Директоренко. Суддівським спостерігачем призначено Володимира Антонова з Молдови, а функції делегата ФІФА виконуватиме Вольф Йоль (Люксембург). Варто зауважити, що збірна України вже перетиналась із Сіпайлом − у 2006-му році він працював на товариській зустрічі “синьо-жовтих” з командою Азербайджана. Гра, що проходила в Баку, завершилась з рахунком 0:0.

Інформація для ЗМІ

До речі, збірна Андорри прибуде до столичного аеропорту “Бориспіль”  рейсом із Франкфурта на Майні у п’ятницю, 4 вересня, о 13.20. Цього ж дня представники ЗМІ матимуть змогу відвідати відкрите тренування команди гостей, що відбудеться о 18.00 на стадіоні “Динамо” ім. Валерія Лобановського.

Источник: Официальный сайт ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: