+12% – итоги прогноза на матчи уикэнда 9-10 апреля 2016

Вітаю всіх шанувальників футболу, сьогодні я проаналізую свої прогнози www.profootball.ua/blog/1159.html, і спробую підрахувати наскільки вони були точними і ефективними.

«Бетіс» — «Леванте»
Рахунок 1:0
Прогноз: Перемога 1
Коеф.2.00
Ставка: 50 грн = +100 грн
«Бетіс» на класі переміг «Леванте» тим самим перервав трьох матчеву без виграшну серію. На матчі панувала хороша атмосфера, стадіон був переповнений, команди показали хороший футбол, кожна команда мала моменти, але господарі використали свій шанс і мінімально отримали перемогу.

«Валенсія» — «Севілья»
Рахунок 2:1
Прогноз: Тотал більше 1.5
Коеф.1.23
Ставка: 50 грн =+ 61.5 грн
Драматичний матч на «Месталії» закінчився перемогою «кажанів». Перший тайм пройшов під диктовку господарів, і вони вийшли вперед завдяки голу Парехо. У другому таймі гостям вдалося зрівняти рахунок на 86 хвилині, голом відзначився Гамейро. На 90+1 «Валенсія» вириває перемогу завдяки голу Негредо який вийшов на 86 хвилині.

«Реал Сосьєдад» — «Барселона»
Рахунок 1:0
Прогноз: Перемога 2
Коеф:1.53
Ставка: 50 грн = — 50 грн
Черговий раз «Барселона» сенсаційно поступається у виїзному матчі «баскам». Матч пройшов під диктовку гостей, вони мали ігрову перевагу, не реалізували моменти які в них були протягом гри, а господарі в свою чергу грали другим номер і реалізували свій момент, тим самим мінімально переграли «каталонців».

«Вест Хем» — «Арсенал»
Рахунок 3:3
Прогноз:1x
Коеф.1.93
Ставка: 50 грн = +96.5 грн
Команда «Вест Хем» в матчі з «Арсеналом» показала характер, після не зарахованого гола через помилковий офсайд, господарі пропустили два голи. При рахунку 0:2 в першому таймі «Вест Хем» відіграв два голи в кінці тайму завдяки дублю Керрола, а на початку другого тайму навіть вийшли вперед після третього голу Керолла, але команді Арсена Венгера вдалося відігратися, і матч завершився 3:3.

«Свонсі» — «Челсі»
Рахунок 1:0
Прогноз:x2
Коеф.1.27
Ставка: 50 грн = — 50 грн
Команди які є в середині турнірної таблиці показали хороший футбол, кожна із команд мала свої моменти. По при рівну гру господарі все таки переграли гостей із Лондона 1:0.

«Сандерленд» — «Лестер»
Рахунок 0:2
Прогноз: Перемога 2
Коеф. 2.15
Ставка: 50 грн = + 107.5 грн
Це був дуже гарний матч, команди показали шикарний футбол, але у господарів є великі проблеми із реалізацією, через що команда і не змогла відзначитися у цьому матчі. А гості показали змістовну гру і перемогли завдяки дублю Варді який як на велосипеді тікав від центральних захисників «Сандерленд».

«Мілан» — «Ювентус»
Рахунок 1:2
Прогноз: x2
Коеф. 1.25
Ставка: 50 грн = + 62.5 грн
Матч на «Сан Сіро » завершився перемогою гостей 1:2, і гості зробили іще один крок до чергового чемпіонства Італії. «Мілан» черговий раз втрачає залікові бали, і 5 місце у турнірні таблиці стає все більш не реалістичним.

«Фрозіноне» — "Інтер"
Рахунок 0:1
Прогноз: Перемога 2
Коеф.1.55
Ставка: 50 грн = +77.5 грн
Перемога на класі, саме так можна прокоментувати перемогу гостей над господарями. Пропустивши на 74 хвилині господарі не змогли відігратися, і на 80 хвилині взагалі залишилися в меншості. Ситуація із «Фрозіноне» залишається катастрофічна, а гості продовжують боротьбу за четверту сходинку.

«Сассуоло» — «Дженоа»
Рахунок 0:1
Прогноз: Перемога 1
Коеф:1.95
Ставка: 50 грн = -50 грн
«Дженоа» у матчі проти «Сассуоло» перервала свою виїзну без виграшну серію, завдяки мінімальної перемоги. Обидві команди показали добротний футбол, але у цьому матчі удача посміхнулася саме гостям, які на 42 хвилині реалізували свій момент.
Початкова сума = 450 грн
Виграно = 505 грн
Чистий прибуток = 55 грн
Цей тур пройшов на славу, шість матчів із 9- ти на які я зробив прогноз і аналіз були правильні, що є хорошим результатом, враховуючи що ставки вийшли в +55 грн. І на оптимістичні ноті ми завершимо перегляд туру, дякую всім читачам, до зустрічі!!!

Новости партнеров

Комментарии: