Анализ матчей уикэнда 16-17 апреля

Вітаю, шановні шанувальники футболу, сьогодні зроблю аналіз на матчі які пройшли цими вихідними. Матчі були результативними, тому є що проаналізувати.

«Манчестер Юнайтед» — «Астон Вілла»
Рахунок 1:0
Прогноз: Перемога 1
Коеф.1.20
Ставка: 100 грн
Господарі перемогли на класі, тим самим продовжили боротьбу за євро кубки. Після чергової поразки «Астон Вілла» залишається на дні турнірної таблиці, а на наступний рік вже не буде виступати в АПЛ.

«Бормут»- «Ліверпуль»
Рахунок 1:2
Прогноз: Перемога 2
Коеф.2.10
Ставка: 100 грн
Після драматичного матчу в євро кубках Юрген Клопп на матч виставив експериментальний состав, і команда гостей перемогла у не простому поєдинку. Господарі вже все вирішили у цьому сезоні, тому намагаються взяти залікові бали по можливості, але у матчі проти «Ліверпуля» не вдалося здобути позитивний результат.

«Хетафе»- «Реал Мандрид»
Рахунок 1:5
Прогноз: Перемога 2
Коеф.1.32
Ставка: 100 грн
«Хетафе» потерпіло розгромну поразку у домашньому матчі, і тепер невідомо чим завершиться сезон для господарів.«Реал Мандрид» переміг у своєму черговому матчі, і у них з’явився шанс виграти чемпіонат Іспанії.

«Райо Вальекано»- «Вілльяреал»
Рахунок 2:1
Прогноз:X2
Коеф.1.50
Ставка: 100 грн
Протягом всього матчу господарі мали мінімальну перевагу і під кінець матчу вдалося здобути позитивний результат. Гості програли виїзний матч, і дали можливість своїм конкурентам приблизитися до себе.

«Карпі»- «Дженоа»
Рахунок 4:1
Прогноз:X2
Коеф.1.51
Ставка:100 грн
Несподівана розгромна перемога господарів, і тепер боротьба за виживання стає більш спекотною. Гості програли у виїзному матчі навіть по при те що відкрили рахунок першими, але після вилучення на 41 хвилині, іще до перерви господарі забили два голи, а після перериву іще два раз м’яч побував у воротах «Дженоа»

«Ювентус»- «Палермо»
Рахунок 4:0
Прогноз: Перемога 1
Коеф.1.14
Ставка:100 грн
Переконлива перемога «Ювентус» у домашньому матчі, після якої господарі збільшили відрив на 9 залікових балів, і тепер впевнено крокують до чемпіонства.«Палермо» зазнало розгромної поразки, і тепер буде дуже важко залишитися у Серії А на наступний сезон.

Початкова сума = 600 грн
Виграно = 586 грн
Чистий прибуток = — 14 грн

Ось і закінчився черговий футбольний уікенд, і ми маємо 4 правильні прогнози проти 2 не правильних, якщо перевести у грошовий еквівалент то ми маємо мінімальні втрати у вигляді чотирнадцяти гривень.
Всім успіхів, до зустрічі!!!

Новости партнеров

Комментарии: