Прогноз на матчи уикэнда 23-24 апреля

Вітаю, шановні шанувальники футболу, сьогодні зроблю прогноз на 5 матчів наступного туру чемпіонатів Іспанії, Англії, Італії. Дам прогноз на 5 добротних матчів які найбільше мене заінтригували.

Початкова сума = 500 грн

«Леванте» — «Атлетік Більбао»
Прогноз: Перемога 2
Коеф.2.25
Ставка: 100 грн
Господарі вже одною ногою в Сегунді, і цей матч для них буде одним із вирішальних, хоча домашні матчі вони проводять сильно, але мені здається що гості які ведуть боротьбу за п’яту сходинку будуть їхати за трьома очками, і перервуть позитивну серію господарів у домашніх матчах.

«Атлетіко» — «Малага»
Прогноз: Перемога 1
Коеф.1.31
Ставка:100 грн
«Атлетіко» на даний момент веде боротьбу за чемпіонство проти двох грандів світового футболу, у даному матчі господарям будуть потрібні очки, для того щоб не відпустити «Барселону» та «Реал». Гості у цьому сезоні вже ні за що не ведуть боротьбу, кожний матч для них можливість порадувати своїх фанатів, але в Мандриді скоріше всього потерплять фіаско.

«Фіорентина» — «Ювентус»
Прогноз: Перемога 2
Коеф.2.03
Ставка: 100 грн
Господарі дуже довгий час вели боротьбу за першу сходинку, але не стабільні результати «Фіорентину» відкинули на п’яте місце. Гості показують феноменальні результати, кожного суперника впевнено перемагають, в останніх п’яти матчах команда забила 14 голів і пропустила тільки 2 голи, і є велика ймовірність що у цьому матчі гості знову здобудуть три очки

«Астон Вілла»- «Саутгемптон»
Прогноз: Перемога 2
Коеф.1.52
Ставка:100 грн
На мою думку господарів дома чекає чергова поразка, хоча вони вже все одно на наступний сезон будуть грати в чемпіон шипі. Гості показують дуже хорошу гру, і заслужено займають 8 позицію. У цьому матчі мені здається може статися сенсація і господарі переможуть, але все таки я більш прихильник того що гості впевнено переможуть.

«Лестер»- «Свонсі»
Прогноз: Перемога 1
Коеф. 1.75
Ставка:100 грн
Один із останніх матчів господарів дома. Дуже відповідальний момент наступив для «Лестера», і команда не може підвести своїх фанатів які хочуть побачити чемпіонство своєї команди. Свонсі вже собі гарантував місце у АПЛ на наступний сезон, тому у цьому матчі для господарів перемога буде потрібніше.
До зустрічі!!!

Новости партнеров

Комментарии: