Прогноз на матчи уикэнда 30 апреля – 1 мая 2016

Вітаю, шановні шанувальники футболу, сьогодні зроблю прогноз на 5 матчів наступного туру чемпіонатів Іспанії, Англії, Італії. Дам прогноз на 5 добротних матчів які найбільше мене заінтригували.

Початкова сума = 500 грн

«Атлетіко» — « Райо Вальекано»
Прогноз: Перемога 1
Коеф.1.20
Ставка:100 грн
Дві команди із Мандрида зійдуться в очні зустрічі де виявлять сильнішого. На мою думку господарі на класі переграють менш іменитого суперника, враховуючи негативну тенденцію гостей не перемагати у виїзних матчах.

«Атлетік Більбао» — «Сельта»
Прогноз: X2
Коеф.1.93
Ставка: 100 грн
Грандіозний матч нас очікує між сусідами по турнірні таблиці. Господарі дома показують досить не погані результати, але гості у виїзних матчах теж не виступають у ролі хлопчиків для биття. Тому на мою думку гості поїдуть додому із очками.

«Мілан» — «Фрозіноне»
Прогноз: Перемога 1
Коеф.1.23
Ставка:100 грн
У господарів останнім часом є різкий спад, але навіть у такій ситуації команда дома показує хороші результати через що продовжує боротьбу за євро кубки. Гості у цьому матчі можуть відправитися у Серію В, якщо команда не покаже хороший результат.

«Сассуоло» — «Верона»
Прогноз: Перемога 1
Коеф.1.50
Ставка:100 грн
Господарі продовжують вести боротьбу за шосту сходинку і у даному матчі проти команди яка вже собі забезпечила місце у Серії В на наступний сезон, повинні брати три очки. Гості виглядають останнім часом дуже кволо, тому скоріше всього зазнають чергову поразку.

«Свонсі» — «Ліверпуль»
Прогноз: Перемога 2
Коеф.2.35
Ставка:100 грн
Нас чекає хороший футбол двох команд які знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. Господарі для себе вже все вирішили, а ось гості ведуть боротьбу за євро кубки тому мені здається що гості повернуться додому із трьома заліковими пунктами.

До зустрічі!!!

Новости партнеров

Комментарии: