Прогнозы на уикэнд 14-15 мая

Вітаю, шановні шанувальники футболу, сьогодні зроблю прогноз на 5 матчів наступного туру чемпіонатів Іспанії, Англії, Італії. Дам прогноз на 5 добротних матчів які найбільше мене заінтригували.

Початкова сума — 500 грн

«Палермо» — «Верона »
Прогноз: Перемога 1
Коеф.1.19
Ставка:100 грн
Дуже важлива гра для господарів, вони можуть у останньому турі зберегти прописку в Серії А. Гості хоч вже і вилетіли у Серію B, але я на місці господарів, не грав би спустивши рукава, тому як можна сильно за це поплатитися.

«Челсі» — «Лестер»
Прогноз: Т.Б 2.75
Коеф.1.83
Ставка: 100 грн
Нас чекає дуже цікавий матч, тому як обидві команди вже все для себе вирішили, і зможуть грати у відкритий футбол, тому у цьому матчі очкується багато голів, і гості які сенсаційно стали чемпіонами і господарі, останнім часом показують результативний футбол.

«Атлетік Більбао» — «Севілья»
Прогноз: Перемога 1
Коеф.1.34
Ставка: 100 грн
Даний матч для гостей проста формальність, тому як на наступний тиждень їх чекає фінал Ліги Європи, а у чемпіонаті вище своєї теперішньої позиції вони не займуть. Для господарів цей матч є дуже важливий, тому як вони можуть посісти п’яту сходинку, яка дає право грати у груповому етапі Ліги Європи.

«Сток сіті» — «Вест Хем»
Прогноз: Перемога 2
Коеф.2.07
Ставка:100 грн
Господарі у цьому матчі вже ніяких задач не вирішують, але перед своїми трибунами вони будуть грати на максимум. Для гостей цей матч дає можливість бути учасником Ліги Європи на наступний сезон, тому я думаю що гості будуть грати від всього серця, щоб порадувати своїх фанатів, які хотіли би на новому стадіоні бачити Євро кубки.

«Сассуоло» — «Інтер»
Прогноз: Перемога 1
Коеф.1.80
Ставка:100 грн
Господарі провели дуже хороший сезон, тому я думаю вони захочуть його завершити на мажорні ноті, і зайняти шосту сходинку, яка для команди є дуже високою. Гості вже всі задачі вирішили, тому я думаю у цьому матчі, вони потерплять фіаско.

Успіхів!!!

Новости партнеров

Комментарии: