Дмитрий Коваленко подписал соглашение с запорожским “Металлургом”

Вiдомий пiвзахисник Дмитро Коваленко пiсля вдалої кар’єри у Сполучених Штатах Америки повернувся в Україну. Футболіст пiдписав контракт iз запорiзьким “Металургом”, термiном на один рiк.

“Я завжди мрiяв повернутися до України, – сказав Коваленко представникам своєї прес-служби. – Нещодавно я побував в Америцi, де вiв переговори з керiвництвом клубу “Дi Сi Юнайтед”. Мені пропонували залишитися в командi. Окрiм вашингтонцiв в Америцi в мене було ще три пропозицiї. Та я їм вiдверто сказав, що хочу переїхати до України. Американцi з розумiнням поставилися до мого вибору, тому ми розійшлися мирно. Коли запорiжцi запропонували мені роботу, я без вагань погодився. Давно знаю В’ячеслава Грозного. Певен що під його орудою я додам у кар’єрному зростанні”.

Дмитро Коваленко підкреслив, що перехід до “Металурга” стане одним із важливих кроків на шляху до національної збірної команди України. “Тепер усе в моїх руках. Працюватиму, доводитиму, щоб моя гра зацікавила тренерський штаб України”.

Нагадаємо, що Коваленко двiчi ставав чемпіоном США: у 2000-му роцi в складі “Чикаго Файєр”, а в 2004 – в команді “Дi Сi Юнайтед” (Вашингтон).

Прес-служба Д.Коваленка

Источник: -=ПРО ФУТБОЛ=-

Новости партнеров

Комментарии: