Михайличенко вызвал 18 игроков на матч с Узбекистаном

  15 листопада українська „молодіжка” вдруге збереться у Києві, де в рамках підготовки до Євро – 2009 запланована товариська зустріч з олімпійської збірною Узбекистану. За попередньою інформацією матч відбудеться о 17.00 на стадіоні НТК ФФУ ім. В. Баннікова.
  Тренерський штаб визначився зі списком кандидатів, до якого увійшло 18 футболістів із десяти клубів.
   Серед гравців лише один представник закордонного клубу – Денис Скепський з московського „Динамо”. У списку два дебютанти – це нападаючий київського „Арсеналу” Олександр Батальський та воротар донецького „Шахтаря” Олександр Купальний. Дениса Кулакова також вперше залучено до лав „молодіжки”, хоча він уже й одягав футболку юнацької збірної.
  
Воротарі: Олександр РИБКА (“Динамо” Київ), Олександр КУПАЛЬНИЙ („Шахтар” Донецьк).
  
Захисники: Олег ДОПІЛКА, Віталій МАНДЗЮК, Віталій ФЕДОРІВ (усі – „Динамо” Київ), Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ („Шахтар” Донецьк), Ігор КОРОТЕЦЬКИЙ („Кривбас” Кривий Ріг).
  
Півзахисники: Костянтин КРАВЧЕНКО, Максим ПАШАЄВ (обидва – „Дніпро” Дніпропетровськ), Костянтин ЯРОШЕНКО („Арсенал” Київ), Олексій ПОЛЯНСЬКИЙ („Металург” Донецьк), Сергій ЗЕЛДІ („Геліос” Харків), Денис СКЕПСЬКИЙ („Динамо” Москва).
  
Нападаючі: Руслан ФОМІН („Металіст” Харків), Володимир ПРИЙОМОВ („Металург” Донецьк), Денис ОЛІЙНИК („Динамо” Київ), Денис КУЛАКОВ („Іллічівець” Маріуполь), Олександр БАТАЛЬСЬКИЙ („Арсенал” Київ).
   Команда збереться на Олімпійській базі в Конча-Заспі 13 листопада.
   Нагадаємо, що групові матчі Євро – 2009 відбудуться у період з червня 2007 до вересня 2008 року. Команди, що потраплять до плей-офф (14 кращих збірних за підсумками кваліфікаційних матчів), проведуть свої зустрічі 11/12 та 14/15 жовтня 2008 року. Фінальний турнір запланований на літо 2009 (14 – 27 червня). До речі, Асоціація, яка виконуватиме роль господаря фінального турніру (поки що УЄФА не визначив країну що прийматиме молодіжне Євро), автоматично потрапить до заключного етапу змагань.
   Жеребкування відбірного турніру чемпіонату Європи – 2009 серед молодіжних команд проходитиме 13 грудня цього року.

Источник: ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: