Андрей ШЕВЧЕНКО: «У меня замечательная жена»

Андрей ШевченкоАндрій Шевченко розповів “Проспорту” про своє життя поза футболом – і був дуже відвертим, коли згадував про дружину та синів.

Шевченко рідко приїжджає до Києва з сім’єю. Українська публіка мала нагоду побачити його дружину – у минулому модель, Крістен Пазік – усього кілька разів.

Навесні 2006-го сімейство Шевченків влаштувало доброчинний аукціон з продажу картин італійського художника Джанні Оттавіані. Тоді, напередодні дебютного для нашої збірної чемпіонату світу, Крістен була головною підтримкою для чоловіка. Адже, Шева відновлювався після травми.

Сьогодні Андрій Шевченко – тато чотирирічного Джордана і дворічного Крістіана. Своїх синів оберігає, як зіницю ока. Якщо би довелося про щось просити Бога, каже, звертався би тільки щодо одного.

“Для близьких, щоб Боженька дав більше здоров\’я – це головне”, – зазначив Андрій.

Андрій приїхав до Києва на кілька діб. Підтримати збірну і побачити батьків. Його сім’я – нині у Лондоні. “Бабуся з дідусем незабаром приїдуть в Лондон”, – каже Андрій.

Шевченко віддає перевагу зустрічі своїх батьків з онуками за кордоном. Каже, так простіше.

“Я планував, щоб ми приїхали сюди разом. Але справа в тому, що у мене двоє дітей. Постійного житла в мене тут немає, а везти в готель синів я не хочу”, – зазначив турботливий батько.

Що стосується спілкування з пресою, то як Андрій, так і Крістен звикли до цього за службовим обов\’язком. А от своїх чад подружжя захищає від журналістів. Втім, коли мова таки заходить про дітей, Шевченко розпливається в усмішці.

У нашій розмові Андрій згадав про дитяче питання старшого, Джордана: Люди помирають, як це? Ти їх не бачиш більше, але вони стежать за тобою із неба, пояснила мама Крістен синові.

“Учора він запитує дружину, а де тато, вона каже – тата немає, він поїхав. Так що, він помер? Ось так забавно. Я розумію, тому що я сам сумую дуже сильно. Вони двоє дуже цікаві, дуже різні”.

Свою дружину Андрій не вважає домогосподаркою. “Вона – вільна людина, я не хочу щоб вона була домогосподаркою. Так, так, моя дружина чудова”.

11 червня Андрій відлітає у Лондон. На нього чекає сім’я. 9 червня у Джордана був випускний початкової школи. Крістен знімала на відео для тата: театральну виставу за участю сина і спортивні змагання.

“Ось це дуже хочу побачити, це для мене найважливіше”, – зізнався Андрій Шевченко.

Попри чергову травму, Шевченко сповнений сил і бажання. У професійному футболі його вже ніщо не може ні згнітити, ані здивуватися, відверто зізнається футболіст. Власне, іншого прикладу своїм синам, він показувати і не хотів би.

Источник: ТСН

Новости партнеров

Комментарии: