Евгений ЛЕВЧЕНКО: «Веду переговоры с российским клубом»

Як відомо, цього літа півзахисник футбольної збірної України Євген Левченко припинив співпрацю з голландським “Гроннінгемом”. Попри те, що всі європейські клуби активно готуються до сезону, Левченко наразі без роботи. Станом його справ поцікавився кореспондент turnir.com.ua.

– Євгене, ви зараз перебуваєте в Росії. Якщо не секрет, де саме?
– Я зараз перебуваю в Москві і веду переговори з одним із російських футбольних клубів. На оглядинах я ще не побував. Наразі тільки тривають розмови.

– З України були пропозиції?
– Ні, жодної.

– Ви цим здивовані?
– Звичайно. Цікаво виходить: людина пограла в європейському чемпіонаті, має досвід виступу за збірну України, а вітчизняні клуби не проявляють зацікавленість.

– Українські та російські футбольні клуби вже почали виступ у новому сезоні. Як ви підтримуєте готовність?
– Тренуюся індивідуально і перебуваю у відмінній формі.

– Ви вже остаточно спалили мости з голландським “Гроннінгемом”?
– Так, ми остаточно припинили співпрацю. Варіант повернення в “Гроннінгем” відкидаю. З футболістами підтримую взаємини, маю ще будинок у Гроннінгемі, який хочу продати. А у футбольний клуб цього міста не повернуся. У нас з керівництвом клубу лишилися не дуже добрі взаємини.

– Попри те, що вже не захищаєте кольори “Гроннінгема”, вас визнано наймоднішим футболістом цієї команди…
– Так, і мені дуже приємно. Недавно я побував в Амстердамі, де мені вручили нагороду як наймоднішому футболістові “Гроннінгема”. Такої честі я удостоївся в результаті голосування вболівальників клубу. Вони пильно стежать за тим, як одягаються футболісти.

– Любите вишуканий одяг?
– Я люблю одягатися стильно. І не обов’язково витрачати багато грошей для того, щоб мати стильний вигляд.

– Одягаєтеся на свій смак чи маєте порадників?
– Так, ніхто нічого мені не підказую. Одягаю те, що мені імпонує.

– Розкажіть конкретніше про свій стиль одягу…
– Він дуже різноманітний. Мені подобається робити мікст з різного одягу. Головне, що не боюся експериментувати. Мені до вподоби одяг 1950-х та 1960-х років. Тому не соромлюся зайти в магазин Амстердама, де продають старі речі. Сміливо можу одягнути вживану річ. Її цінність у тому, що зараз жодна фірма подібного не виготовляє.

Источник: Турнир

Новости партнеров

Комментарии: