Официальное заявление Премьер-лиги Украины

Останнім часом у ряді ЗМІ з’явилася велика кількість упереджених, безвідповідальних та відверто образливих статей на адресу Прем’єр-ліги та особисто її Президента Віталія Данілова. Ці матеріали перенасичені перекрученими та відверто неправдивими фактами, які паплюжать ім’я Об’єднання та направлені на підрив довіри до Прем’єр-ліги з боку наших Учасників, партнерів, спонсорів та українських вболівальників. Далекий від справжнього стану речей зміст статей підкріплюється коментарями “поважних” і “авторитетних” у футболі людей. Своїми заявами вони виказують власний непрофесіоналізм та особисту зацікавленість у дестабілізації функціонування Прем’єр-ліги, тим самим провокуючи вступити в інформаційну війну та вдатися до брудних методів боротьби, які вже тривалий час застосовують наші опоненти.

Прем’єр-ліга, незважаючи на масовану кампанію по дискредитації, не вважає для себе гідним настільки безглуздо витрачати дорогоцінний час та наявні ресурси для дій у відповідь. Ми продовжуємо копітку роботу по організації та проведенню змагань, підвищенню їхнього авторитету, а заразом і українського футболу. Цього вік-енду зіграють матчі вже 4-го туру Епіцентр Чемпіонату України, 6 серпня відбудеться жеребкування 1/16 фіналу “Датагруп Кубка України”, клубами-учасниками затверджено бюджет ліги на цей сезон, до ФФУ переданий перероблений Прем’єр-лігою Договір про організацію та проведення змагань, триває робота по запуску нових проектів та розробка перспективних напрямків. Наприкінці серпня у Києві відбудеться дводенний семінар, присвячений роботі із організованими фан-групами та іншими спільнотами вболівальників в Україні. На участь у цьому заході погодились керівники німецької футбольної Бундесліги та відповідальні особи англійської Прем’єр-ліги. Це свідчить про те, що наші іноземні колеги не піддають сумніву існування української ліги елітних клубів та виказують нам свою підтримку.

Зараз триває робота по розробці необхідних змін та доповнень до Статуту Прем’єр-ліги. Адміністрацією Прем’єр-ліги створено відповідну робочу групу, до якої увійшли співробітники клубів-учасників ПЛ, працівники Федерації футболу України, незалежні експерти та авторитетні спеціалісти в галузі юриспруденції.

Тому Прем’єр-ліга закликає припинити абсурдну істерію навколо нашої діяльності та роздмухування штучної ворожнечі між клубами, вболівальниками та нашими партнерам. Ми завжди відкриті до плідного діалогу, адекватно сприймаємо коректну критику та готові надати роз’яснення з будь-яких питань, що стосуються нашої діяльності.

 

Источник: Официальный сайт Премьер-лиги Украины

Новости партнеров

Комментарии: