«Колос» отреагировал на обвинения в участии в «договорняках»

“Колос” из Коваливки, выступающий сейчас в первой лиге, на своей странице в социальной сети Facebook выступил с заявлением в ответ на информацию о том, что клуб якобы участвовал в договорных матчах, и соответствующая доказательная база в ближайшее время окажется в КДК ФФУ. Приводим заявление “Колоса” без купюр.

 

Офіційна заява ФК “Колос” Ковалівка

 

19 квітня 2019р. рядом українських електронних ЗМІ з посланням на сторінку в Facebook журналіста Костянтина Андріюка розповсюджена інформація про нібито участь офіційних осіб ФК “Колос” Ковалівка” у договірних матчах та можливе покарання Клубу у вигляді позбавлення професійного статусу.

 

Аналогічна інформація міститься на сторінці в Facebook пана Андріюка.

 

Розуміючи бажання журналістів та ЗМІ піднімати свій рейтинг завдяки подачі скандальних новин, ФК “Колос” Ковалівка” вважає за необхідне висловити свою позицію з цього приводу, яка полягає в наступному.

 

ФК “Колос” Ковалівка” заперечує розповсюджену інформацію про участь офіційних осіб ФК “Колос” Ковалівка” у договірних матчах, а також інформує вболівальників Клубу та футбольну спільноту про те, що встановлення фактів будь-яких порушень, вини у діях осіб та притягнення до відповідальності суб’єктів футболу згідно з Дисциплінарними правилами ФФУ є виключною компетенцією органів здійснення футбольного правосуддя, а саме Контрольно-дисциплінарного та Апеляційного комітетів Федерації футболу України.

 

Таким чином, оскільки на даний момент органами здійснення футбольного правосуддя ФФУ не встановлено ніяких фактів та не прийнято жодного рішення з вищезазначеного приводу, ФК “Колос” Ковалівка” розцінює розповсюдження подібної інформації як “чорний” піар з метою завдати шкоди діловій репутації Клубу та зашкодити його боротьбі за підвищення у класі.

 

Позиція ФК “Колос” Ковалівка” щодо договірних матчів є категоричною і полягає в тому, що порушення принципів чесної спортивної боротьби в футболі є неприпустимим.

 

В зв’язку з зазначеним, ФК “Колос” Ковалівка” не тільки неухильно дотримувався, дотримується та буде дотримуватися вказаної позиції, але й захищатиме свої права усіма передбаченими законом способами.

Источник: dynamo.kiev.ua

Новости партнеров

Комментарии: