Сергей БОРЗЕНКО: «У соперника выходила примитивная игра: навал, длинные передачи»

Сергей БОРЗЕНКО: "У соперника выходила примитивная игра: навал, длинные передачи"ПФК “Львів” успішно завершив футбольний рік і у напруженому поєдинку обіграв ковалівський “Колос”. Капітан львів’ян Сергій Борзенко після матчу поспілкувався з журналістом ПРО ФУТБОЛу.

 

– З точки зору турнірної таблиці це дуже важлива перемога для нас, – каже Сергій. – Всі хлопці сьогодні молодці, виклалися на сто відсотків. Наші старання перетворилися у необхідні три пункти.

 

– Ви опинилися в меншості на 60-й хвилині. “Колос” був дуже близьким до того, щоб зрівняти рахунок.

– У команди суперника виходила примітивна гра: навала, довгі передачі. Через це починався сумбур, до того ж ми були в меншості. Однак ми впоралися. Щоправда, знову пропустили після стандарту. Треба працювати над цим. Загалом діяли тактично грамотно і не дозволили “Колосу” створити багато моментів.

 

– Хто саме помилився в епізоді з вилученням: Богдан Сарнавський чи лінія оборони?

– Напевно, всі недопрацювали. В тому числі, і Богдан. Цей епізод треба детально розбирати і дивитися, що саме трапилося. Добре, що перемогли – це найголовніше.

 

– ПФК “Львів” все одно розташовується у підвалі турнірної таблиці. В психологічному плані це тисне на колектив?

– Ми намагалися сьогодні не думати про це. Прагнули диктувати свою гру, йти тільки вперед. Очки заробили і добре, що перемогли.

 

– У пресі було багато чуток про те, що ваш клуб існуватиме лише до зими.

– Це все неправда. Клуб існує, всі працюють, все гаразд. Ми віримо президенту, у нас все добре.

 

Источник: ПРО ФУТБОЛ

Новости партнеров

Комментарии: