Никита ШЕВЧЕНКО: «Анализировали игру с «Динамо» – факт недооценки соперника присутствовал»

Голкіпер луганської “Зорі” відіграв лише перший тайм на стадіоні “Україна” і у перерві був замінений. Про причини такого рішення, а також про свої враження від протистояння у Львові Микита Шевченко розповів у коментарі ПРО ФУТБОЛу.

 

– Микито, як оціните поєдинок з ПФК “Львів”?

– Сьогодні був справді хороший матч. Думаю, ключову роль відіграли наші два швидкі голи. Як на мене, усі вимоги тренерського штабу ми виконали і це принесло успішний результат.

 

– Вас замінили у перерві, адже наприкінці першого тайму ви зазнали ушкодження. На чолі складно не помітити чималий слід…

– Нічого страшного – відчув удар і ми спільно з тренерами вирішили, що варто провести заміну. Тим більше, на даний момент маємо по п’ять замін, тому прийняли рішення скористатися цією опцією. Зрештою, мій партнер Нікола Васіль отримав ігрову практику, це теж позитив.

 

– “Зоря” забила у ворота господарів п’ять голів ще у першому таймі. Зі сторони все виглядало доволі легко.

– Поєдинок все одно не був простим, на полі точилася боротьба. Ми просто добре налаштувалися і повністю уникнули недооцінки львів’ян. Ми знали, що ПФК “Львів” не перемагав у цьому сезоні і очевидно готувався до серйозного бою. Крім того, аналізували гру минулого туру з “Динамо” – там факт недооцінки суперника мав місце. Тому ми не хотіли доводити це до нервової кінцівки і взялися за справу з перших хвилин.

 

– З якими думками поверталися до Львова?

– З хорошими. Дуже шкода, що зараз та команда, у складі якої я виступав, грає у Другій лізі. А взагалі я провів хороший час у “Карпатах“. Про Львів у мене – виключно позитивні спогади.

 

– Для воротаря погода відіграє важливе значення. Але перед поїздкою ви, мабуть, не сумнівалися, що у Львові, як завжди дощ?

– Так, я розумів, що ми приїдемо і під час матчу падатиме дощ. Навіть, якщо напередодні світило сонце (посміхається).

 

Источник: ПРО ФУТБОЛ

Новости партнеров

Комментарии: