Олег КУДРИК: «Паники из-за позитивных тестов на COVID-19 не было»

Напередодні матчу у Львові відразу кілька футболістів “Маріуполя” здали позитивні тести на коронавірус. Незважаючи на це, приазовська команда провела хороший поєдинок з “Рухом” (0:0). Героєм протистояння став голкіпер гостей Олег Кудрик, який здійснив кілька ефектних сейвів.

 

“Нічого надзвичайного не трапилося, – каже Олег. – Я просто добре налаштувався на цю гру і хотів допомогти своїй команді. Зрештою, у цьому полягає робота воротаря. Ми аналізували поєдинки за участю “Руха”, знали, що вони ще не перемагали у Прем’єр-лізі, проте бачили, що команда додає з кожним матчем. Наприклад, в матчі з “Інгульцем” львів’яни заслуговували на перемогу”.

 

“До гри “Маріуполь” підходив з кадровими проблемами. Проте наша ціль не змінилася – перемагати і здобувати очки. Сьогодні нам вдалося заробити один пункт, тому підсумок поєдинку вважаю позитивним”.

 

“Коли частина членів команди отримала позитивні результати на COVID-19, то паніки не було. Тепер таке трапляється часто у всьому світі. Живемо в таких реаліях, тому ставимося з розумінням до цього і маємо виходити із ситуації, що склалася. Який би склад не був – повинні виходити і боротися за перемогу. Важливо, щоб усі хворі почувалися добре і якнайшвидше повернулися у стрій”, – сказав Кудрик.

Источник: ПРО ФУТБОЛ

Новости партнеров

Комментарии: