Прогноз на матчи уикэнда 9-10 апреля

Вітаю, шановні шанувальники футболу, сьогодні зроблю прогноз на девять матчів наступного туру чемпіонатів Іспанії, Англії, Італії. Дам прогноз на девять добротних матчів які найбільше мене заінтригували.

Початкова сума – 450 грн

«Бетіс» — «Леванте»
Прогноз: Перемога 1
Коеф.2.00
Ставка: 50 грн
На даний момент ці дві команди ведуть боротьбу за виживання. У господарів три підряд поразки, тому мотивація на даний момент буде дуже сильною. Гості вкрай невдало грають на виїзді, тільки одне залікове очко набрали у п’яти останніх матчах. Перемога «Бетіса » в цьому матчі забезпечить команді хороший гандикап від зони виліту. Мій прогноз- перемога господарів.

«Валенсія» — «Севілья»
Прогноз: Тотал більше 1.5
Коеф.1.23
Ставка: 50 грн
Обидві команди показують жахливі результати в останніх іграх. Без виграшна серія господарів досягає чотирьох підряд поєдинків. Команда Унаї Емері теж має двох матчеву без виграшну серію. І господарі і гості мають проблеми у захисті, і добре грають у нападі, тому тотал 1.5 буде доречним.

«Реал Сосьєдад» — «Барселона»
Прогноз: Перемога 2
Коеф:1.53
Ставка: 50 грн
Матч не однозначний, останній раз" Барселона" від " Реала Сосьєдад" у гостях вигравала у далекому 2007 році. У цьому сезоні «каталонці » виглядають дуже потужно, тільки у минулому турі перервалася без програшна серія " Барселони" яка складала 39 матчів. Господарі у свою чергу протягом сезону перебувають у середині турнірної таблиці, і створюють проблеми командам які зустрічаються із ними. На мою думку у цьому матчі «каталонці» перервуть цю тенденцію втрачати очки в гостьових матчах із «басками».

«Вест Хем» — «Арсенал»
Прогноз:1x
Коеф.1.93
Ставка: 50 грн
Команда «Вест Хем» у цьому сезоні показує досить сильний футбол, вони відібрали очки в усіх топ команд. Дома команда показує дуже хороші результати, в останніх п’яти матчах три перемоги, і два раз зіграли в нічию. Команда Арсена Венгера потенційно іще претендує на чемпіонство, але останнім часом команда грає не стабільно. На виїзді «каноніри » в останніх п’яти матчах мають дві перемоги, одну поразку, дві нічиї, для команди яка претендує на титул, результати не дуже хороші. Тому враховуючи той фактор що «Вест Хем » відбирає очки у топ клубів, і взагалі має хороші результати у домашніх матчах, а команда Арсена Венгера має проблеми у виїзних матчах, я прихожу до висновку що " молотобійці" не програють у домашні зустрічі із «канонірами»

«Свонсі» — «Челсі»
Прогноз:x2
Коеф.1.27
Ставка: 50 грн
Це має бути добротний матч незважаючи на те що «лебеді » займають 15 місце, дома команда у останніх п’яти матчах має три перемоги, одну поразку, одну нічию, для команди яка 15 місце це хороший результат. Челсі на виїзді показує кращі результати ніж дома, у останніх п’яти матчах мають чотири перемоги і одну нічию, але у даному матчі «лебеді » можуть створити великі проблеми команді Гуса Хіддінка, тому на мою думку Челсі не програє, і цей прогноз може прикрасити ваш експрес.

«Сандерленд» — «Лестер»
Прогноз: Перемога 2
Коеф. 2.15
Ставка: 50 грн
Це матч де " Лестер" може наблизитися до чемпіонського титулу, а Сандерлент наблизитися до потрібної 17 позиції, тому матч повинен бути жарким. Враховуючи тенденцію господарів грати в нічию із середняками чемпіонату Англії, а «Лестер » мінімально але переграє команд які знаходяться в середні турнірної таблиці, то можна зробити висновок що Лестер мінімально, але переграє Сандерленд, і зробить великий крок до першого в історії чемпіонства Англії.

«Мілан» — «Ювентус»
Прогноз: x2
Коеф. 1.25
Ставка: 50 грн
Без сумніву центральний матч туру в Італії, одні тільки назви команд про це свідчать. Гості набрали божевільну ходу, в той час господарі грають не стабільно, постійно втрачають очки. Матч обіцяє бути шикарним.У Мілана вдома серія із трьох перемог і двох нічиїх, а у Ювентуса гостьова серія із чотирьох перемог і одної нічиї. Мій прогноз що гості не програють і будуть крокувати за черговим чемпіонством.

«Фрозіноне» — "Інтер"
Прогноз: Перемога 2
Коеф.1.55
Ставка: 50 грн
Господарі на даний момент ведуть боротьбу за виживання не дивлячись що дома вони набирають очки. Гості в свою чергу ведуть боротьбу за четверту сходинку, хоча останнім часом " Інтер" втрачає очки постійно, і у виїзних матчах важко набирають навіть один заліковий бал, на мою думку гості у цьому матчі повинні перемагати якщо хочуть далі вести боротьбу за четверту сходинку. Мій прогноз – перемога Інтера.

«Сассуоло» — «Дженоа»
Прогноз: Перемога 1
Коеф:1.95
Ставка: 50 грн
Матчі «Сассуоло» завжди є дуже цікавими і коефіцієнт на їх матчі є солідним. Сассуоло стабільно набирає та втрачає очки, Дженоа в свою чергу показує дуже хороші результати дома, і погані результати у виїзних матчах. Якщо опиратися на статистику яка показує що господарі дома грають добре, а «Дженоа » в гостях у п’яти останніх матчах набрав одне залікове очко, можна прийти до висновку що «Сассуоло» отримає перемогу.

Всім успіхів, до зустрічі!!!

Новости партнеров

Комментарии: