Прогноз на матчи уикэнда 16-17 апреля

Вітаю, шановні шанувальники футболу, сьогодні зроблю прогноз на матчі в яких зустрічаються команди які вирішують різні задачі, але кожній із них потрібні очки, тим самим кожний матч обіцяє бути жарким, тому як ніхто втрачати очки під кінець чемпіонату не хоче.

Початкова сума = 600 грн

«Манчестер Юнайтед» — «Астон Вілла»
Прогноз: Перемога 1
Коеф.1.20
Ставка: 100 грн
На даний момент гості мають катастрофічну ситуацію посідаючи 20 позицію у турнірні таблиці, і шансів на порятунок із кожним матчем все менше. Господарі у минулому матчі були розгромлені на «Уайт харт лейн», кривдниками була місцева команда «Тоттенхем». Щоб реабілітуватися перед фанатами господарі повинні перемагати «Астон Віллу»

«Бормут»- «Ліверпуль»
Прогноз: Перемога 2
Коеф.2.10
Ставка: 100 грн
Наш чекає хороший матч між середняком чемпіонату Англії, і претендентом на євро кубки. У останніх п’яти матчах у господарів три перемоги, дві поразки. У гостей три перемоги, одна поразка, одна нічия. Враховуючи що команді Юргена Клоппа потрібні очки для потрапляння в першу п’ятірку, втрачати очки було би не бажано у виїзні грі.

«Хетафе»- «Реал Мандрид»
Прогноз: Перемога 2
Коеф.1.32
Ставка: 100 грн
Команда Зінедіна Зідана демонструє хорошу форму, у вівторок команда пройшла у наступну стадію Ліги чемпіонів, на початку місяця взяла верх на «Камп Ноу» проти «Барселони». Господарі ведуть боротьбу за виживання знаходячись на дев’ятнадцятій сходинці турнірної таблиці, тому перемога гостей має бути переконливою.

«Райо Вальекано»- «Вілльяреал»
Прогноз:X2
Коеф.1.50
Ставка: 100 грн
Нас з вами чекає цікавий матч у якому зустрічаються дві команди які вирішують різні задачі. Господарі у п’яти останніх матчах набрали 5 залікових балів, а гості у п’яти останніх матчах набрали 7 залікових балів, тим самим господарі ведуть боротьбу за виживання, гості за потрапляння в Лігу чемпіонів. Для кожної із команд кожний заліковий бал має велику вагу, тому «жовта субмарина» у важкі боротьбі не має поступитися у виїзні грі.

«Карпі»- «Дженоа»
Прогноз:X2
Коеф.1.51
Ставка:100 грн
Домашній матч проти «Дженоа» є дуже важливим для господарів, які можуть втратити прописку в Серії А. Для них тепер кожний матч важливий. Гості є середняками чемпіонату Італії, показують хороші результати і є вкрай важкою командою. Знаючи що гості набрали хорошу форму, я думаю що вони не програють.

«Ювентус»- «Палермо»
Прогноз: Перемога 1
Коеф.1.14
Ставка:100 грн
Команда «Ювентус» в кожній грі стабільно набирає три залікові бали, тим самим не дає приблизитися до себе. Гості знаходять у дуже важкому стані, одне очко в п’яти останніх матчах є дуже слабим результатом, тому на мою думку господарі на класі переграють «Палермо» і отримають свої чергові три очки.

Всім успіхів, до зустрічі!!!

Новости партнеров

Комментарии: