Анализ прогноза на матчи уикэнда 23-24 апреля. Итог +34%

Вітаю, шановні шанувальники футболу, сьогодні зроблю огляд на матчі які пройшли цими вихідними. Матчі були результативними, тому є що проаналізувати.

«Леванте» — «Атлетік Більбао»
Рахунок 2:2
Прогноз: Перемога 2
Коеф.2.25
Ставка: 100 грн
Результативний матч в якому все вирішувалося на останніх хвилинах. До 87 хвилини впевнено вели 2:0 господарі, після чого гості забили так званий гол престижу, але так вийшло що це тільки повернуло гостей в гру, і через три хвилини гості зрівняли рахунок 2:2, і команди набрали по одну очку.

«Атлетіко» — «Малага»
Рахунок 1:0
Прогноз: Перемога 1
Коеф.1.31
Ставка:100 грн
Перемога господарів на класі, саме так можна описати те що сталося в Мандриді. Господарі домінували протягом гри, а гості старалися вийти в котра атаку, але «Атлетіко» славиться надійною обороною, мінімальна перемога господарів, і вони продовжують боротьбу за чемпіонство.

«Фіорентина» — «Ювентус»
Рахунок 1:2
Прогноз: Перемога 2
Коеф.2.03
Ставка: 100 грн
Драматичний матч в Флоренції завершився перемогою гостей. Вкінці першого тайму гості вийшли вперед, і перший тайм завершився мінімальною перевагою «Ювентуса». В другому таймі на 81 хвилині Калініч зрівняв рахунок, і відразу через дві хвилини Мората вивів гостей вперед. На 90 хвилині Калініч заробив пенальті, який сам і виконував, але через феноменальну гру Буффона господарі не змогли реалізувати пенальті.

«Астон Вілла»- «Саутгемптон»
Рахунок 2:4
Прогноз: Перемога 2
Коеф.1.52
Ставка:100 грн
Господарі в цьому матчі боролися до кінця, але через відсутність високого рівня майстерства, команді не вдалося взяти очки. А гості тим часом набрали хорошу ходу і євро кубки є вершиною для «Саутгемптона» яку вони в силах взяти.

«Лестер»- «Свонсі»
Рахунок 4:0
Прогноз: Перемога 1
Коеф. 1.75
Ставка:100 грн
Тотальна домінація господарів, які без свого головного бомбардира перемогли дуже впевнено 4:0, і продовжили впевнено крокувати до свого першого в історії чемпіонства. Гості потерпіли поразку яка вже ніяк на них не впливає, вони вже і так будуть виступати в АПЛ на наступний сезон.

Початкова сума = 500 грн
Виграно = 671 грн
Чистий прибуток = +171 грн

На мою думку це був успішний уікенд, в якому із п’яти матчів зійшлися чотири, що в грошовому еквіваленті дало нам солідний плюс у вигляді +171 грн.
Всім успіхів, до зустрічі!!!

Новости партнеров

Комментарии: